Over ons

 

 

Welkom op onze webshop!

 

Ik ben Ellen en dol op mooie, leuke kleding en accessoires.

Persoonlijk vond ik de laatste tijd niet echt meer wat ik zocht en daarom heb ik besloten om zelf een webshop op te richten: Juffra.

Juffra staat voor draagbare damesmode voor alle leeftijden met dat tikkeltje ‘extra’. Ik wil jullie graag duurzame, kwaliteitsvolle en betaalbare kleding en accessoires aanbieden die een meerwaarde voor jou kunnen betekenen. Eigenlijk is het heel eenvoudig: je draagt wat je graag ziet en waar je je comfortabel in voelt.

Ik hoop jullie te kunnen overtuigen van de huiselijke sfeer van deze online boutique en probeer het aanbod zo gevarieerd mogelijk te maken, zodat iedereen toffe kledingstukken of accessoires kan scoren. We tonen ook verschillende combinaties van onze kledingstukken, waarbij we vooral ons buikgevoel volgen en waarmee we jullie wensen te bekoren en inspireren.

Verder willen we jullie ook exclusieve kledingstukken en accessoires aanbieden. Dit wil zeggen dat de hoeveelheid meestal beperkt zal zijn. Wacht dus niet te lang om je favoriete stuk te scoren.

Volg ons zeker op Instagram/Facebook om op de hoogte te blijven.

   

Veel shopplezier!

Liefs

Juffra